Col·lectius

Durant la seva vida, l’Ateneu Popular La Sèquia a acollit les propostes de diferents col·lectius compromesos socialment amb la ciutat. Tots ells es troben a l’assemblea de l’Ateneu, teixint llaços per la construcció d’alternatives al capitalisme i al sistema hegemònic.

Assemblea de membres del Col.lectiu LGBTI del Bages, per tal de visibilitzar-nos i lluitar contra les opressions que patim encara avui en dia.
Col·lectiu feminista de dones que treballen individual i col·lectivament per prendre consciència de les opressions que patim per culpa del sistema patriarcal i capitalista, i alhora lluitar per desfer-nos-en.
Assemblea de joves que treballen per difondre el pensament crític entre el jovent manresà per tal de denunciar les injustícies del sistema capitalista, l’opressió del patriarcat i defensar la independència dels Països Catalans.
Comunitat d’intercanvi de béns i serveis en moneda social i local, l’hora.
El Cor Incordis neix a l’Ateneu la Sèquia de Manresa, el 2013, amb un repertori centrat en cants de lluita per la igualtat i la solidaritat.
Cooperativa de consum ecològic en defensa de l’agro-ecologia i el consum responsable i de proximitat.
Organització d’empoderament col·lectiu que porta la tasca de les PAH al Bages i lluita contra el Capitalisme.
Sindicat d’estudiants que treballa per a la autoorganització, formació i defensa dels drets com a estudiants i persones als Països Catalans.
Colla bastonera autogestionada que tenim com a objectiu principal difondre el ball de bastons i la cultura popular més enllà dels circuïts tradicionals.